Milla kan vägen till drömmarna

сб, Мар. 26, 2011

Milla kan vägen till drömmarna

Milla kan vägen till drömmarna

Milla Elina Bylund Lepistö är en av mina Facebook vänner. Hon är konstnär och jag är förtjust i hennes konstverk. Men Milla har en specialitet som är som en vägledande stjärna för mig – hon bloggar om drömmar, symboler, konst och områden som ligger nära dessa. Bloggen är ett steg på vägen mot ökad självkännedom.
Här är några av Millas fina tolkningar:   
– Blommor i drömmen kan representera de skörare delarna av livet och personligheten, som jag varit inne på i tidigare inlägg. Blommor har så många betydelser att man kan tolka deras närvaro i drömmar på flera olika sätt.
– Frukt kan symbolisera evigt liv och friskhet. Barn kan ibland symboliseras av frukter. Ett granatäpple brukar symbolisera fruktbarhet. I bibeln förekom även en förbjuden frukt som Adam och Eva åt av i paradiset. Ett äpple symboliserar i folktro kärlek, kunskap, glädje och lyx.
En trädgård i drömmen kan representera delar av dig själv eller en tid i livet du minns. Den speglar det psykiska och andliga livet hos en drömmare. Den brukar förmedla ett lugn. En fin och välskött trädgård kan vara ett tecken på att drömmaren mår bra. En misskött trädgård kan spegla brister och sorger som drömmaren har, eller har mött. Vintergröna växter brukar symbolisera odödlighet. I drömmen kan de vara drömmarens tankar och känslor kring det
– Drömmar om trädgårdar kan också visa att människor efter hårt arbete ser trädgården bära frukt, man ser vilka frukter man odlat i sitt liv och vad man har åstadkommit med sitt arbete.кафе японской кухни


Comments are closed.